Çorlu Kurye

Gönderilerinize Önem veriyoruz...

Çorlu Kurye

Çorlu Kurye, insanların sıklıkla tercih ettiği şehirler arası kurye taleplerinden biridir. Kurye hizmetleri kimi zaman şehir içi, ilçeler arasında kimi zaman da şehirler arası olarak verilebilmektedir. İstanbul Çorlu arası kuryenin yanı sıra İstanbul ile Tekirdağ, Bursa, İzmit ve Yalova arasında da kurye hizmetleri firmamız tarafından verilmektedir. Kurye hizmeti satın alırken öncelikli olarak ihtiyacınız olan kurye seçeneğini seçmelisiniz. Akabinde güvenilir ve bütçe dostu kurye hizmetlerinden faydalanmak için tek yapmanız gereken iletişim hattı üzerinden müşteri hizmetleri ile görüşme sağlamak. Peki İstanbul Çorlu arası kurye fiyatları nedir? Kurye talebi nasıl yapılır? Merak edilen soruların cevapları yazımızda.

İstanbul Çorlu Arası Kurye Fiyatları Nedir?

Çorlu Kuryeİstanbul Çorlu arası kurye fiyatları, gönderici tarafından kuryeye teslim edilen paketin boyutları, ağırlığı ve teslim edileceği adrese göre farklılık gösterebilmektedir. Bu nedenle kurye fiyatları hakkında net bir bilgi vermek de mümkün olmayabilir. Kurye ücretleri hakkında bilgi almak için müşteri hizmetlerini arayarak paket bilgilerini ifade etmeniz yeterli olacaktır. Bunun yanı sıra talep edeceğiniz kurye seçeneğini de seçmelisiniz.

Firmamız bünyesinde verilen kurye hizmetleri farklı seçenekler ile birlikte sunulmaktadır. Bu uygulamanın tek nedeni her talebe uygun bir kurye seçeneği oluşturmaktır. Gönderici talepleri  duruma göre farklılık gösterebilmektedir. Bazen göndericiler için hızlı teslimat önemli iken bazen de gönderinin zamanı önem taşır. Bunun yanı sıra gündüz evde olmayan alıcılar için gece kurye seçeneği de sıkça tercih edilmektedir. Çorlu Kurye hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi de inceleyebilirsiniz. Firmamız tarafından verilen kurye hizmetlerini listelemek gerekirse şöyle bir liste ortaya çıkar; normal kurye, vip kurye, gece kurye, Express kurye, uçak kurye, araçlı kurye ve motor kurye.  Tüm kurye hizmetlerimiz tamamen müşteri memnuniyeti odaklı olarak verilmektedir. Kurye talebinde bulunmak için iletişim hattını kullanmanız gerekir. İletişim hattı üzerinden tüm kurye talepleri hızlı bir şekilde karşılanmaktadır. Firmamız hakkında merak ettikleriniz için bize ulaşın.

Normal Kurye Gönderileri : 120-180 dk arasında teslim edilir.
Ekspres Kurye Gönderileri : 60-120 dk arasında teslim edilir.
Vip Kurye Gönderileri : 30-60 dk arasında teslim edilir.

KURYE SİPARİŞLERİNİZ İÇİN 0216 471 66 77 – 0212 471 66 77 – 0532 057 36 11 – 0544 473 66 77

NOT: Milenyum Kurye Motorlu Kuryeler Derneği Üyesidir.

Phone icon
+90532 057 36 11
Milenyum Kurye
WhatsApp icon
WhatsApp İletişim